Náramek o zlatě a saténu - Minimal

Náramek z japonských skleněných korálků se saténovým leskem a s korálky z plněného/plátovaného zlata* 14 kt. Nylonový provázek se splétaným "zámečkem", který slouží pro nastavení velikosti. Náramek se krásně hodí pro stohování s dalšími náramky na ruce, ale vypadá úchvatně i samostatně. 

0150904
1 ks
440,00 Kč
Dodání 1-3 dny
Poslední kusy skladem

 

Bezpečná platba

 

Doručení objednávky ČR a SK

 

Reklamace | vrácení | výměna

*plněné/plátované zlato. Jedná se technologii výroby s použitím silné vrstvy (plátu) zlata na kov (nejčastěji mosaz nebo měď). Není to klasické pozlacení. Komponenty vyrobené touto formou mají z celkové váhy 5% ryzího zlata. U takového provedení nedochází k odlupování, opotřebení a ztrátě lesku i po mnoha letech. Stačí údržba jako u jakéhokoliv cenného šperku. Další důležitou výhodou je o mnoho nižší cena, než u celozlatých šperků.

Japonské skleněné korálky mohou permanentním nošením, vystavováním přímému slunci, vodě či používáním čistících a mycích prostředků změnit barvu. To se netýká šperků ze stříbra a plátovaného zlata. Také dochází k opotřebení nylonové šňůrky. Na tyto důvody nemůže být brán zřetel při případných reklamacích. 

Velikost se upravuje pomocí uzlu a koncových šňůrek. Při utahování uchopíme uzel palcem a ukazováčkem a taháme za jednotlivé konce provázků. Při roztahování opět držíme za uzel a zároveň taháme za levou a pravou stranu provázku, ne za konce.

0150904
1 ks